خانه / مقالات منتخب / هیدروکسی متیل فورفورال یا hmf در عسل

هیدروکسی متیل فورفورال یا hmf در عسل

هیدروکسی متیل فورفورال یا hmf در عسل، از جمله مواد و ترکیباتی می باشد که وجود یا عدم آن در انواع عسل های طبیعی، از معیارهای تشخیص کیفیت عسل محسوب می شود.
از تجزیه مونو ساکاریدها به ویژه فروکتوز در شرایط اسیدی عسل، تولید ترکیب هیدروکسی متیل فورفورال (hmf) آغاز می شود.
به عبارتی فعالیت آنزیم های اینورتاز و دیاستاز در داخل عسل موجب تشکیل این ترکیب شده و در اثر حرارت و گرما نیز فرایند تولید آن تسریع می گردد.

حرارت میزان هیدروکسی متیل فورفورال عسل را افزایش داده و اگر مقدار آن از حد مجاز ۰٫۰۶ تا ۰٫۲ میلی گرم در هر ۱۰۰ گرم عسل افزایش یابد نشان می دهد که عسل حرارت دیده است، این عسل ها معمولا تیره تر بوده و از کیفیت پایینی برخوردارند.

hmf در عسل طبیعی
فرآوری عسل طبیعی به صورت تجاری و گسترده (ذوب کردن، پاستوریزه کردن، عبور از صافی، شیشه کردن، بسته بندی و ذخیره) میزان hmf را به طور متوسط ۰٫۸۵ میلی گرم در ۱۰۰ گرم افزایش داد و در ۷ عملیات فرآوری ساده تر hmf افزایش بیش تری داشت که به طور متوسط ۱٫۵۸ میلی گرم در ۱۰۰ گرم و گاه ۰٫۱۱ تا ۳٫۴۷ بود.
همچنین میزان نتایج hmf در شان عسل طبیعی تازه، به طور متوسط ۰٫۲۷ میلی گرم در ۱۰۰ گرم (بین ۰٫۰۳ تا ۰٫۹۲) بود.

منبع: عسل رودین

rating
درحال ارسال
امتیاز شما به مطلب 5 (1 امتیاز)
جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
آقای شکوهی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09123546225
تلفن دفتر تهران: 02175038533
تلفن کارخانه: 04533335655
پست الکترونیکی: info@roodinco.ir

مطلب پیشنهادی

فروش انواع عسل از طریق فروشگاه اینترنتی

فروش انواع عسل به صورت اینترنتی از طریق فروشگاه آنلاین شرکت رودین امکان پذیر می باشد. شرکت …

دیدگاهتان را بنویسید

اینستاگرام تلگرام